maandag 30 april 2012

Happy thoughts

En ook deze kaart is volgens het zelfde 'plan' gemaakt als de winterse kaart. Het kleine kaartje kan in de grotere geschoven worden.

Winter...

Gisteravond was er een online workshop bij de Kaartenmakers. Ik heb daar allereerst een winterse kaart gemaakt.

zaterdag 28 april 2012

Birthday wishes

Ook dit kaartje heb ik vandaag nog gemaakt. Ik was een heel ander kaartje van plan, maar dat pakte niet zo mooi uit. Toen is dit het geworden.

kerst

De regen komt met bakken uit de lucht vandaag. Dus ik ben maar aan de knutsel gegaan. Een kerstkaartje voor de voorraad.

Gekregen...

Deze chique kaart haalde ik net uit mijn brievenbus. Altijd gezellig, zo'n onverwacht cadeautje !!

afdrukjes

Met Janke had ik al afgesproken, dat we voorlopig geen nieuw papier en zo kopen. Eerst maar eens een deel opmaken van wat we nog in huis hebben. Daar is nog een deal met Loes bijgekomen. Omdat we ook allebei wel stapels met stempelafdrukjes hebben liggen, hebben Loes en ik nu afgesproken, daar minstens 1 per week van te gebruiken, om een kaart mee te maken. Dit is mijn kaarrtje voor de laatste week van april.

Hello

Zomaar een kaartje...

Van Allet

Deze leuke gezellige kaart kreeg ik van Allet. Ik vind hem erg leuk Allet, maar dat wist je al...

woensdag 25 april 2012

Thinking of you...

Deze week is er bij de Kaartenmakers van Yahoo weer een weekopdracht n.a.v. een sketch. Dit is het kaartje dat ik voor de weekopdracht heb gemaakt. En ook weer met restjes papier e.d. Met een aantal mensen hebben we ons voorgenomen, voorlopig niks nieuws meer te kopen. Eerst maar eens putten uit de onmetelijke voorraad.

maandag 23 april 2012

Hi There !

Een keertje gecyberknutseld met Janke samen. Dit is mijn resultaat.

dinsdag 17 april 2012

Make a wish

Gisteren was Loes een dagje op bezoek, en we hebben allebei een kaart gemaakt n.a.v. een sketch. Dit is mijn versie ervan.

woensdag 11 april 2012

dinsdag 10 april 2012

tok - tok

Samen met Janke, heb ik het plan opgevat, om voorlopig niks nieuws te kopen, maar eerst eens wat 'oud spul' op te maken. Kaartjes maken dus, met wat je nog in huis hebt. Het vorige kaartje, met de 3 dierenvriendjes, was een 'oud spul' kaartje, en hier is er nóg eentje.

Gefeliciteerd

Deze vrolijke dierenvriendjes zeggen: Gefeliciteerd !

maandag 9 april 2012

Kippetje

Dit kippetje is op een stapel cadeautjes geklommen, dan heeft ie een beter overzicht...

zondag 8 april 2012

Kikker

En nog maar een borduurkaartje gemaakt. Plaatje zat bij het hobbyjournaal.

Paaskaartje

Dit kaartje was voor de paasketting van de Kaartenmakers bij Yahoo. Het is gearriveerd bij de ontvanger, dus kan ik het nu ook bloggen.